Kosár tartalma

A kosár üres

Ittvasarolhatsz

Gyűrűméret

Hogyan számolom ki a gyűrűméretet?

tovább >>

Vásárlóink írták...

A gyűrű sikeresen megérkezett és gyönyörű!
Nagyon szépen köszönöm a csodálatos munkát!
Üdvözlettel
Zsófi

továbbiak >>


 

Szállítás

Szállítási – átvételi lehetőségek :

 

1. Házhoz szállítás (2 munkanap, utána 10 napig a postán átvehető)  

Számodra akkor megfelelő ez a kézbesítési lehetőség, ha napközben Te, vagy meghatalmazottad át tudja venni a csomagot akár otthon, akár a munkahelyeden.
A házhozszállítás díja :
50.000 Ft feletti rendelés esetén  ingyenes
50.000 Ft alatti rendelés esetén :  1590 Ft
50.000 Ft alatti rendelés esetén előre utalásnál : 990 Ft

Az ékszereket az MPL, azaz a Magyar Posta futárszolgálata szállítja a megadott címre, a készleten levő termékek esetén 2 munkanapon belül, a készítendő, vagy kereskedőtől beszerzendő ékszerek esetén 5 – 14 munkanapon belül.
Kérünk, hogy olyan címet adj meg, ahol munkaidőben, 8-17 óra között elérhető vagy. Először  a Posta sms-ben értesít a kézbesítés napjáról. Ha a futár nem talál a megadott címen, akkor hagy egy értesítőt, és másnap ismét megpróbálja a kézbesítést.   Ha másodszorra sem sikerül a kézbesítés, akkor ismét hagy egy értesítőt, és 5 napon belül átveheted a csomagodat az értesítőben megjelölt postán.

Kérdések – válaszok :
Hogyan tudok fizetni a futárnál?   -   Készpénzben.
Meg tudom-e adni a kiszállítás pontos időpontját? (pl. hétfő 9 és 10 között)   -   Be tudjuk állítani, hogy a futár a megadott munkanapon ( pl . szerdán ) kézbesítse a megvásárolt ékszert, de a pontos időpontot nem tudunk a futártól kérni, mert egy meghatározott útvonalon közlekednek és a kézbesítés időpontja a futárnál található csomagok mennyiségétől függ. Viszont a pl. szerdára beállított csomagokat 100 %, hogy szerdán fogják átadni.
Más is átveheti a csomagomat, vagy csak én?    -   A futár nem ellenőrzi a személyazonosságot, a csomagot a futár átadja a meghatalmazottnak is, amennyiben kéri, hogy a futár csak saját kézbe kézbesítse az ékszert kérem jelezze a pénztárnál az utolsó sorban található megjegyzés felületen.

 

2. Postán maradó (5 munkanap)

Bármelyik Postára kérheted a csomagodat, ezt a pénztárnál a PostaPontokra kattintva tudod bejelölni, vagy a megjegyzés felületen tudod beírni.
50.000 Ft feletti rendelés esetén  ingyenes
50.000 Ft alatti rendelés esetén :  990 Ft
50.000 Ft alatti rendelés esetén előre utalásnál : 990 Ft
Először  a Posta sms-ben értesít az ékszer Postára való érkezéséről és innentől 5 munkanapig átvehető a csomag. Ha ennyi idő alatt nem tudod átvenni meghosszabbíthatod még 5 nappal a Postán az átvételi határidőt.
Fontos, hogy a Postán a címzettnek igazolnia kell a személyazonosságát személyi igazolványával (vagy jogosítványával). Ezért mindenképpen annak a nevét add meg a rendeléskor, aki át fogja venni a csomagot.

Kérdések – válaszok :
Más is átveheti a csomagomat, vagy csak én?    -   Meghatalmazással más is átveheti az ékszert a Postán.
Hogyan tudok fizetni a Postán?   -   készpénzzel, bankkártyával, előre utalás esetén nem kell fizetni

 

3. PostaPont - MOL kutak, COOP áruházak (2 munkanap)

Posta Pont ma már nem csak egy meghatározott Posta lehet, hanem lehet  MOL benzinkút és COOP áruház is, az itt  található Posta Pontokon is átveheted a csomagodat.
50.000 Ft feletti rendelés esetén  ingyenes
50.000 Ft alatti rendelés esetén :  990 Ft
50.000 Ft alatti rendelés esetén előre utalásnál : 990 Ft

Először  a Posta sms-ben értesít az ékszer PostaPontra való érkezéséről és innentől 5 munkanapig átvehető a csomag. Ha ennyi idő alatt nem tudod átvenni meghosszabbíthatod még 5 nappal a PostaPonton az átvételi határidőt.
Fontos, hogy a PostaPonton a címzettnek igazolnia kell a személyazonosságát személyi igazolványával (vagy jogosítványával). Ezért mindenképpen annak a nevét add meg a rendeléskor, aki aki át fogja venni a csomagot.

Kérdések – válaszok :
Más is átveheti a csomagomat, vagy csak én?    -   Meghatalmazással más is átveheti az ékszert a PostaPonton.
Hogyan tudok fizetni a PostaPonton?   -   Készpénzzel, és a legtöbb PostaPonton már bankkártyával is kifizetheted az utánvételes rendelésedet.
Itt megnézheted, hogy melyik PostaPont esik Neked útba. A linkre kattintás után, a szűrőkre kattintva válaszd ki a "Postapont" jelölőnégyzetet.
https://www.posta.hu/szolgaltataskereso

 

4. Csomagautomata - MPL (2 munkanap)

Praktikus, mert  a nap bármely szakában, 0-24 óráig tudod átvenni a rendelt ékszeredet. A csomagot a regisztráció alkalmával megadott telefonszánra küldött kód segítségével lehet átvenni, ezért fontos, hogy pontosasan legyen megadva a telefonszámod.

50.000 Ft feletti rendelés esetén  ingyenes
50.000 Ft alatti rendelés esetén :  990 Ft
50.000 Ft alatti rendelés esetén előre utalásnál : 990 Ft
 
Amikor a csomagodat elhelyezik az általad kiválasztott csomagautomatában kapni fogsz egy sms- t. Ebben az sms-ben lesz a kód, amit meg kell adnod az automatánál, hogy át tudd venni a rendelt ékszeredet.
Az sms megérkezésétől 2 munkanapon belül tudod átvenni a csomagot az automatából

Kérdések – válaszok :
Más is átveheti a csomagomat, vagy csak én?    -   Ha a kódot tudja, más is átveheti a csomagot.
Hogyan tudok fizetni a Csomagautomatánál?   -   Utánvételes rendelés esetén csak bankkártyával, előre utalás esetén nem kell fizetned
Ha nem veszed át a csomagodat 2 munkanapon belül, átszállításra kerül egy közeli Postára. Erről is kapni fogsz egy sms értesítést. Itt még további 5 napod lesz az átvételre.

Itt megnézheted, hogy melyik csomagautomata esik Neked útba. A linkre kattintás után, a Szűrőkre kattintva válaszd ki a "Csomagautomata" jelölőnégyzetet.  https://www.posta.hu/szolgaltataskereso 

Kérdések – válaszok :
Mit kell pontosan tennem az automatánál?   -   Kiválasztod a „Csomagom érkezett” funkciót, majd megadod az sms-ben kapott kódot és a telefonszámodat , majd bankkártyás fizetés után már hozzá is férsz a csomagodhoz. (Ha előre fizettél utalással, vagy kártyával, akkor természetesen fizetned már nem kell.)  A csomag kivétele után a kijelzőn jelöld be a sikeres átvétel rubrikát.
Mi lesz a csomagommal, ha nem tudtam 2 napon belül átvenni ?   -   Az ékszert a Posta átszállítja a körzethez tartozó Postára és itt még az elkövetkező 5 napban átvehető

 

5. Személyes átvétel

Személyes átvétel esetén előre egyeztetett időpontban tudjuk átadni az ékszereket. Címünk : 2600 Vác, Naszály út 18 ( a régi Öntöde területe )
Üzlet helyiségünk nincsen, csak személyes átvevő pontunk, ezért időpont egyeztetés végett minden esetben felvesszük a vásárlóval a kapcsolatot telefonon, vagy email-ben.

Kérdések – válaszok :
Hogyan tudok fizetni a személyes átvételnél?   -   Készpénzben,
Más is átveheti a csomagomat, vagy csak én?    -   Igen

 

 

Legkedveltebb ékszerek